Nieuws

Marco Kroon op bezoek bij onze stichting

Zaterdag 9 september was Ridder Militaire Willems Orde Marco kroon op bezoek bij onze stichting. We waren weer zeer welkom bij Pub Henry VIII, ons inmiddels echte veteranencafe. Marco hield een zeer indrukwekkende openhartige lezing. Zijn extreme ervaringen heeft hij met ons gedeeld. De bezoekers waren meer dan een uur aan zijn lippen gekluisterd, het was muisstil in de zaal. Na afloop hebben we Marco een aandenken geschonken van de Stichting Veteranen Valkenburg aan de Geul e.o. De opkomst was goed, er waren ook een aantal introducees. Het was ook weer prettig om te zien dat zich weer wat jongere veteranen bij ons hebben aangesloten. Zo proberen we gestaag te groeien.
Marco Kroon heeft zijn boek “Kroongetuige” voor ons gesigneerd en tegen een “mooi veteranentarief” aangeboden, waarvoor wij hem heel dankbaar zijn!
Het was een interessante en aansluitend een heel gezellige bijeenkomst. Veteraan Stef van de Broeck is uitgeroepen tot “veteraan van het kwartaal” vanwege zijn enthousiasme voor onze stichting, wat blijkt uit het feit dat hij bijna altijd aanwezig is.


Op naar de Battle Field Toer op 4 november, waar we in de bevrijding van Valkenburg duiken.

 

marco kroon

 

marco kroon svv

 

veteranen-valkenburg-logo.png

Search