Sponser SVV


Wordt donateur of sponsor van SVV e.o.

Stichting Veteranen Valkenburg aan de Geul e.o. streeft naar (h)erkenning, respect, waardering en zorg voor veteranen in/uit Valkenburg aan de Geul en omstreken.

Wil je ons steunen bekijk dan onderstaande informatie.

Waarom doneren of sponsoren?

De Stichting Veteranen Valkenburg moet zelf in haar continuïteit voorzien en doet daarvoor beroep op donateurs en sponsoren, die financiële middelen, producten of hulp in natura ter beschikking willen stellen. Deze zijn o.a. nodig voor de aankoop van bloemstukken voor dodenherdenking, het verzorgen van activiteiten zoals lezingen, het project Veteraan in de klas om er maar een paar te noemen.

Uiteraard zijn onze donatuers en sponsors van groot belang en zijn wij hen erkentelijk voor de hulp in welke vorm dan ook, die wij mochten en mogen ontvangen.
Wilt u sponsor worden kijk dan onder het kopje "Aanmelden als Sponsor".

Particulieren kunnen eenmalig doneren via onderstaande doneerknop.

Een eenmalige bijdrage voor onze stichting is zeer welkom!

U kunt uw donatie overmaken op:
Rek. Nr. NL10 RABO 0330 1091 11 Tnv Stichting Veteranen Valkenburg aan de Geul
KVK: 88018164

Of klik op onderstaande knop on direct te doneren.

Aanmelden als sponsor?

Sponsoren kan middels een financiële bijdrage of het ter beschikking stellen van producten of diensten, hetzij gratis of tegen een reductie. Als tegenprestatie voor de bijdrage van de sponsor plaatst de Stichting Veteranen Valkenburg e.o. de gegevens van de sponsor op deze website met een doorlink naar de bedrijfswebsite van de sponsor.

Uiteraard zijn onze sponsoren van groot belang en zijn wij hen erkentelijk voor de hulp in welke vorm dan ook, die wij mochten en mogen ontvangen.
Wilt u sponsor worden vul dan onderstaand sponsorformulier in of neem contact op met één van de bestuursleden.

Aanmelden als sponsor van SVV

Vul uw naam in

Vul uw bedrijfsnaam in

Vul uw woonplaats in

Vul uw telefoonnummer in

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Onze sponsors

Uiteraard zijn onze sponsoren van groot belang en zijn wij hen erkentelijk voor de hulp in welke vorm dan ook, die wij mochten en mogen ontvangen. Bekijk onze sponsors op de sponsor pagina.

veteranen-valkenburg-logo.png

Search